C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Picturessssssssss
Saturday, February 1, 2014 • 7:32 AM • 0 comments


Hye post kali ni nak tayang gambar je. 
jum tengok gambar kat bwh ni. 





okay. ni masa malam perarakkan tu. ada bunga api. 
cantik tapi mercik mercik kena tangan lah. muka lah. sakit tau.



ni pulak outfit masa malam tu. bawal biru and baju kurung malaysia merah. 
bunga kat bahu tu petik kat taman tau. fresh aaaa. hihi :D




ni masa keesokkan hari nya. outfit bawal dark purple and paplem pich. 
dilengkapi dengan flowercrown yg amat cantik dah bergaya ya. okay
nak promote jap. sesiapa yg rasa nak jd princess tu kan. bolehlah follow 
@flowerchicss kat instagram. kat situ banyakkkkkk sgt flowercrown yg cantik. 
bkn setakat flowercrown je. flower braclets pun ada. 



ni misai comel tau. haha. saje promote mustache ni haa
dulu bel mmg suka benda benda cute cem ni XP




masa tengah pegang bunga manggar pun jadi nak posing haaaa.
aweks cun. haha. joke k.
bel jadi pari pari tau. haha. cuma tak pakai baju kembang cam 
princess tu je. kalau pakai. sebijik la. hahahaha

okay. tu je la post kali ni. hopes korang suka la tengok gambar bel ni. 
wedding #SurayaHabib yaw. 
kbye. ASSALAMUALAIKUM ;D


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : 26th of January 2014

at:15:05 am




BLOG ARCHIVE;

  • wedding yaw
  • Thanks Kak Iman :D
  • Hai Yasminnnnn