C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
B A L O O N S L O V E R ❤️❤️
Saturday, February 1, 2014 • 7:48 AM • 0 comments


Picturessssssssss
• 7:32 AM • 0 comments


Hye post kali ni nak tayang gambar je. 
jum tengok gambar kat bwh ni. 





okay. ni masa malam perarakkan tu. ada bunga api. 
cantik tapi mercik mercik kena tangan lah. muka lah. sakit tau.



ni pulak outfit masa malam tu. bawal biru and baju kurung malaysia merah. 
bunga kat bahu tu petik kat taman tau. fresh aaaa. hihi :D




ni masa keesokkan hari nya. outfit bawal dark purple and paplem pich. 
dilengkapi dengan flowercrown yg amat cantik dah bergaya ya. okay
nak promote jap. sesiapa yg rasa nak jd princess tu kan. bolehlah follow 
@flowerchicss kat instagram. kat situ banyakkkkkk sgt flowercrown yg cantik. 
bkn setakat flowercrown je. flower braclets pun ada. 



ni misai comel tau. haha. saje promote mustache ni haa
dulu bel mmg suka benda benda cute cem ni XP




masa tengah pegang bunga manggar pun jadi nak posing haaaa.
aweks cun. haha. joke k.
bel jadi pari pari tau. haha. cuma tak pakai baju kembang cam 
princess tu je. kalau pakai. sebijik la. hahahaha

okay. tu je la post kali ni. hopes korang suka la tengok gambar bel ni. 
wedding #SurayaHabib yaw. 
kbye. ASSALAMUALAIKUM ;D

wedding yaw
Friday, January 31, 2014 • 10:10 PM • 0 comments
Hye peeps ;)
today bel nak cerita pasal wedding akk sedara bel tau.
hari ni dia cantik sesangat. like princess gitu tau.
bel just jd pari pari je. haha. bayangkan. comel tak :3
hahaha. just kidding eah. jalan pakai paplem lg haaaa.
susah jln pakai baju tu. tapi nampak ayu tau ;)
lelagi pakai flower crown haaa. kan nampak meletop tu.
nak tengok gambar tu tak? next post bel letak k? sbb kali ni update guna fon.
so susah sikit la. hmm. nak tulis ape pun dah tak tahu. so. nak karok jap. kbye. tq baca post ni :*

Thanks Kak Iman :D
• 9:32 AM • 0 comments
Hello semua :)
post kali ni nak ucap thanks kat akk cute IMAN MALIHAH ni.
sbb dia yg cun cun kan blog bel ni.
thanks tau kak. suka sgt. org doakan yg terbaik untuk akk. dunia and akhirat. amin.
thats all. pendek je. sbb belum mahir lg. hehe :D

Hai Yasminnnnn
Saturday, January 25, 2014 • 10:53 PM • 0 comments
Assalamualaikum Yasmin. I'm akak Iman. Alaaaa, Iman Malihah tuuu. Hohoho. Done editing ur blog. Harap kau suka lah yeeee dek. Haha. Ddk asrama babaik. Jaga diri. Walaupun rumah dekat. Hehehe. That's all. Bye.


MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 12 mother . my birth date 12/12/2090 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;


" Change with yours "

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : 26th of January 2014

at:15:05 am




BLOG ARCHIVE;

  • B A L O O N S L O V E R ❤️❤️
  • Picturessssssssss
  • wedding yaw
  • Thanks Kak Iman :D
  • Hai Yasminnnnn